Arkiver

På vej mod København


Hverdagen, Oplevelser.

Da vejret i dag var nogenlunde rimeligt, det var overskydet med spredte regnbyger, og da vi under alle omstændigheder på et eller andet tidpunkt inden den 6. december 2008 skal ind til Klasselotteriets Hovedkollektion for at hente de to små gevinster, der har været i løbet af de sidste seks trækninger, så blev vi enige om at gøre det i dag og så kombinere det med en på opleveren.

Jeg friste til at skrive, at som stort set altid, når man skal ud at se med DSB, så kørte togene ikke, som de skal ifølge diverse officielle køreplaner, men derimod ganske som de havde løst til.

Vi havde regnet med at nå regionaltoget fra Roskilde Station mod Østerpost Station med afgang fra Roskilde Station klokken 11:38, men det blev af ukendte årsager aflyst. Næste regionaltog mod København havde afgang klokken 12:00, men det var forsinket og derfor kørte det ikke fra Roskilde Station før klokken 12:12. På det tidspunkt havde vi stået og ventet på et tog i næsten tre kvarters tid. Tid der kunne havde været brugt på noget langt hyggeligere samt meget sjovere.

Det var dog en formidlende omstændighed, at det regionaltog, som vi kom med, kun holdt ved Høje Tåstrup Station på vej indtil Hovedbanegården i København, hvor vi skulle af.

Under togturen hæklede jeg lidt på en af mine sædvandelige runde mellemlægs servietter

2008/10/03/101.jpg

… imens vi delte en halv plade chokolade og toget kørte igennem landskabet …

2008/10/03/102.jpg

… med det begyndende efterårs mange kønne og smukke farve nuancer.