Arkiver

And med tiltrækningskraft


Hverdagen, Ænder.

Min veninde fra Store Valby kom ved 09:00 tiden, vi talte samme i nogle minutter, før vi smuttede ud af hoveddøren. For vi var blevet enige om, at vi ville handle ind i fællesskab i dag. Dels fordi det er hyggeligt og dels fordi jeg så kan få købt meget mere ind på lang mindre tid.

Vi startede med at køre ud til Hydehøjen, hvor vi handlede ind hos Kvickly Xtra, før vi kørte til Silvan. Så var vi lige en tur rundt om Shurgard, hvor vi begge to hentede nogle ting, som vi skal have sorteret i. Derfra kørte vi rundt om Netto på Københavnsvej, før vi sluttede af hos Føtex på Ro´s Torv.

Så kørte vi hjem til mig og fik slæbt alle mine varer samt kasserne fra Shurgard op i lejligheden, før vi satte os og småsnakke i nogle minutter, derefter hun kørte hjem ad igen.

Alt dette har taget os under tre timer. Så man kan vel ikke lige frem anklage os for at sløse tiden bort ?

😉

I Netto kom jeg til at købe disse tre mini lyngplanter …

2008/09/11/002.jpg

… som kostede en rund tyver for tre stykker samt disse tre magneter …

2008/09/11/001.jpg

… der sad på det samme kort, som kostede en rund tier. Selvfølgeligt ville jeg helst have haft tre ens ænder, men når det nu ikke kan være anderledes, så kan jeg vel altid brugde de to andre magneter, som en lille ekstragave i en af dettes års pakkekalendergaver.