Arkiver

Næsten "hjemme"


Oplevelser.

Min Skat og jeg har haft en virkelig god dag i dag, hvor vi har fået endnu en eller retter flere gode på opleveren. Vi startede dagen med at bestige Himmelbjerget og vi snyd ikke … for vi gik selv hele vej nede fra Julsø op ad bjerget til dets top. Hvor vi over i købet gik op i udsigttårnet, så vi rigtigt kunne komme til at nyde den smukke udsigt ud over Søhøjlandet og den er virkelig noget så flot.

Efter vi havde nydt den flotte udsigt fra toppen af Himmelbjerget, gik vi ned til bilen igen og så kørte vi til Aqua, hvor vi så på dyr, fisk og planter, der lever i eller omkring ferskvandsområder. Derfra kørte vi ind til Silkeborg bymidte, hvor vi lige fik handlet lidt ind og lige nu er vi så på vej "hjem" ad …

2008/07/10/901.jpg

… eller rettere vi er på vej til det lejet sommerhus, der lige siden i lørdags har dannet de hjemmelige rammer om vores liv. Jeg tror, at noget af det første, vi gør, når vi er nået frem, er, at vi begynder på at overfører alle de mange spændende billeder, som vi begge to har nået at fotografere i løbet af dagen og derefter skal vi lige nå at have noget at spise, før vi går i seng.