Arkiver

Lulu


Hverdagen, Oplevelser.

Efter en rigtigt dejlig dag, hvor vi virkelig har fået en rigtigt god en på opleveren under vores besøg på "Fiskeri- og Søfartmuseet", hvor vi har nået at se skulpturen "Mennesket ved Havet" og hvor vi har nået at gå en meget lille kort tur langs med stranden langs med Vadehavet, før vi så forsatte vores besøg på "Fiskeri- og Søfartmuseet", afsluttede vi vores tur til Esbjerg med at besøge min Skats fætter og hans kone, der bor i en lejlighed i Esbjergs centrum. For de havde nemmelig inviteret os på aftensmad, hvilket jo var rigtigt dejligt.

🙂

Det var ved at være meget længe siden, min Skat og hans fætter sidste gang så hinanden. For det var før min Skat og jeg blev kærester, og det er vi nu på syvende år. Så derfor har jeg aldrig nået at møde dem. Så min Skat og jeg var begge to lidt spændte på, hvordan besøget ville komme til at gå og om vi mon ville havde noget at snakke med dem om.

Alle disse tanker havde vi nu ikke behøves at gøre os. For besøget gik rigtigt godt og inden vi fik set os om, var der gået næsten fire og en halv timer, og det var ved at være på høje tid, at min Skat og jeg vendte snuderne samt bilen i retningen af Guldforhoved, hvor vi jo har lejet det sommerhus, som er vores faste base under årets sommerferie i det midtjyske.

Min Skats fætter og hans kone havde næsten lige fået en lille ny siameserkattekilling …

2008/07/08/502.jpg

… da deres gamle siameserkat var død for kort tid siden, og de kan simpelhen bare ikke undvære det ekstra liv, det give i et hjem "at have kat". Det kom meget hurtigt til at vise sig, at Lulu, som det lille kattebarn hedder, måske nok er et såkaldt DAMP eller ADHA barn. For det var lige før, hun løb rundt på væggene og i lofterne. Hun var i hvert fald ikke ligefrem fredelig ret mange sekunder af gangen. Så det var lidt af en sensation, at jeg kunne nå at tage så godt et billede at hende, imens hun lå og puttede noget så roligt i min Skats skød …

2008/07/08/501.jpg

… for det gjorde hun godt nok ikke i ret mange sekunder af gangen.

Måske kan det, at min Skats fætter og hans kone synes, at deres lille nye kattebarn er hyperaktiv, også bare skyldes, at de ikke længere er vandt til eller i træning med at have et overlivligt kattebarn. Da det er ved at være over tyve år siden, deres nu afdøde kat var killing.

Det viste sig meget hurtigt, at min Skats fætter og hans kone samt min Skat og jeg havde rigtigt meget at tale om. Dels var der jo lige alt det, der er sket hos begge hold i løbet af de sidste små otte års tid og dels skulle de jo lige høre lidt om, hvad jeg nu er for en og jeg skulle lige høre lidt om, hvad de er for nogle. Så der var mere end rigeligt at snakke om.

Det viste sig da også meget hurtigt, at der også var nogle fælles interesser, som vi kunne tale om. Så alt i alt vil jeg påstå, at det var et meget vellykket besøg og vi har da også mere eller mindre aftalt, at det skal gøres om. Om det så bliver dem, som kommer til Roskilde, eller os som skal til Esbjerg, det vil så kun fremtiden vise.