Arkiver

Lige før det er sengetid …


Hverdagen.

Så er det lige før, den anden dag i vores sommerferie også er gået. Hvor går sådanne nogle feriedage altså bare alt for hurtige.

I dag stod vi begge to op til næsten normaltid, hvilket vil sige, at vi har haft en god lang dag, hvor vi rent faktisk også har nået en hel del.

Vi gik hjemmefra ved 8:40 tiden, for min Skat skulle være hos sin tandlæge klokken 9:10 og jeg ville ind til Roskildes centrum for at handle ind, før der kom alt for mange mennesker der ind af.

Vi var lige rundt om containeren med papir, containeren med pap samt rundt om postkassen med et fødselsdagkort til en pige, som kan fejre sin første runde fødseldag ( læs: 10 år ) på torsdag. Godt nok ser vi hende på selve dagen, hvis alt går efter planerne, men derfor skal hun nu alligevel have et kort fra os på sit morgenbord.

Vi nåede ind til tandlægen, hvorfra jeg så forsatte over i Kvickly, Netto samt Føtex, hvor jeg lige fik købt de få småting, som vi manglede, ind, før jeg gik hjem igen. Min Skat kom tilbage fra tandlægen cirka fem minutter efter, jeg var kommet hjem og jeg havde fået sat de nyindkøbte varer på plads.

Resten af dagen har vi begge to brugt på at få aflivet en god håndfuld af diverse småting, og jeg indrømmer gerne, at vi begge to nok har brugt mest tide foran hver sin computer, men den slags skal der altså også være tid til en gang imellem og det er jo trods alt også sommerferie, som vi holder lige for tiden.

Ud over det har jeg blandt andet nået at vaske og stryge tre vaskemaskindfulde ( 97 stykker ) tøj i løbet af dagen, hvilket vel må siges at være rimeligt godt gået. Så selv om jeg ikke har fået aflivet vasketøjbunken, så har jeg da fået taget en pæn del af den i dag.

End videre har jeg nået at få udvalgt og redigeret billederne samt skrevet indlægget om vores hyggelige aftentur i Zoologisk Have i onsdags, hvor vi have taget min veninde fra Rønnebærparken med derind.

Nu tror jeg, at jeg vil stoppe for denne gang og så vil jeg gå ind i stuen og sætte mig i sofaen lige ved siden af min Skat. For jeg kan godt gå i gang med et eller andet nyt lille hækleri, imens han sidder og ser et eller andet på fjernsynet.