Arkiver

Bogudsalg


Hverdagen.

Det er ved at være nogle år siden, at jeg fast skulle ud af hoveddøren klokken 6:45 hver morgen. Det var i den periode, hvor jeg arbejdede i Høje Tåstrup. De sidste to års tid har min Skat og jeg jo fultes ad ud af hoveddøren klokken 5:30 hver morgen, da vi begge to har skulle møde på vores respektive arbejde allerede klokken 6:00.

I dag gik jeg hjemmefra ved 7:00 tiden, da jeg skulle på bogudsalg hos min ynglings boghandler ( læs: Heinzes Boghandel & Videcenter ) her i Roskilde.

Jeg er helt stolt af mig selv. For jeg kom fakstik ikke til at købe mere end lige præcist det, som jeg havde skrevet på min huskeseddel, da jeg sad og nærstuderede deres bogudsalgskatalog …

2008/02/27/001.jpg

… jeg har dog købt fire bøger mere end dem, der er på billedet, men da disse fire bøger skal bruges til gave, vil jeg ikke lige vise dem frem her. Jeg ved jo ikke hvor mange og især hvem, som læser med her.

😉

Hvis vi ser bort fra Walt Disneys: "Hall Of Fame – Don Rosa – 6", som ikke var på udsalg, da den udkom i mandags, så har jeg faktisk sparet ret så mange penge på de fleste af bøgerne.

Alt i alt har jeg købt 14 nye bøger, som jeg har giver 638,35 kroner for, men deres totale normalpris ville have været 2.556,00 kroner, men så havde jeg aldrig købt dem, så var jeg kun kommet hjem med Walt Disneys: "Hall Of Fame – Don Rosa – 6".

🙂

Nu skal jeg i gang med at læse !!!