Arkiver

Lysegrøn hæklet kjole / tunika


Hverdagen, Håndarbejde.

Et af mine mange håb for det nye år er … at jeg i år vil få mere tid til samt have meget mere overskud til at dyrke en af mine helt store interesser … nemlig håndarbejde.

Sidste år prøvede jeg på at bruge bare en lille times tid på håndarbejde hver dag i hvert fald i gennemsnit og i år håber jeg på, at jeg i gennemsnit kan bruge den samme tid de dage, hvor jeg har været på arbejdet og gerne det dobbelte de dage, hvor jeg ikke har været på arbejdet.

Der skal jo også gerne være energi, overskud og tid til andet indhold i mit liv end lige præcist mit job og andre pligter.

🙂

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, fik jeg lige hæklet den sidste afsluttende kant rundt i halsen på den forårsglade kjole / tunika …

2008/02/22/001.jpg

… den er en videreudvikling af den hæklet bluse med spids, som jeg nåede at hækle både i hvid og i sort sidste år og der er endnu en gang tale om et 100% egent design. Da det er åbenbart det, som jeg er bedst til at fremstille.

Jeg har kun brugt otte nøgler sart grønt ( farve nummer 772 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil til den.

Hvis jeg bruger den som tunika over en langærmet bodytop samt et par tætsiddende leggings, behøver jeg nok ikke at sy et for til den, men det gør jeg derimod, hvis jeg skal bruge den alene som kjole.

🙂

Nu vil jeg gå i gang med at hækle en tilhørende taske. For tasker kan man ( læs: jeg ) simpelhen ikke få for mange af.

😉