Arkiver

Det mest julepyntet hus i Roskilde 2007


Hverdagen, Oplevelser.

Efter vi havde spiste til middag ( rester fra i går, som vi for øvrigt har så meget tilbage af, at det nok også bliver aftenmadens menu både i morgen og i overmorgen ) samt ryddet til side, vasket op, tørret af, stillet på plads og følgt skraldespanden ned, kørte vi en lille tur til Drosselvej, hvor man finder det mest julepyntet hus …

2007/12/25/101.jpg

… her i Roskilde. Jeg indrømmer gerne, at det efter min mening ikke var blevet en helt rigtigt jul i Roskilde i år, hvis dette hus ikke var blevet pyntet så kønt.

Lige som de andre år, hvor vi har besøgt dette hus, så var der også en hel del andre fra både nær og fjern, som lige skulle forbi det og flere havde lige som os taget deres kamera med. Så dette hus er nok Roskildes mest fotograferet hus i hvert fald i løbet af december måned hvert år.

Der er så mange fine deltajler …

2007/12/25/102.jpg

… ikke kun på selv huset, men så sandeligt også i forhaven …

2007/12/25/103.jpg

… at man kan blive ved med at få øje på noget nyt og spændende …

2007/12/25/104.jpg

Nogen vil måske nok synes, at det her er alt for meget for meget samt at det er alt for amerikansk, men sådant har jeg det ikke. Jeg er tvirtimod forbavset over, at der virkelig findes nogen, som har mod på og overskud til at pynte sit hus så flot og jeg tager dette hus på præcist sammen måde, som når jeg går rundt i det julepyntet Tivoli … jeg lader min hele tiden overraske og jeg glædes ved synet …

2007/12/25/106.jpg

I følge en artikel i Roskilde Dagblad i starten af december i år, så er det i år ottende år, at familien, som bor i dette hus, har sørget for at juleglansen med uformindsket elektrisk styrke stråler på deres hjem. De har brugt cirka 50.000 pærer ( primært diodepærer ) og det har taget dem sammen med en håndfuld af deres familiemedlemmer samt venner næste 180 timer at få det hele hængt op samt sat frem.

Igen i år kan det julepyntet huset med tilhørende have ses hver dag i perioden fra og med den 1. december frem til og med den 26. december, hvor lyset er tændt i tidsrummer fra klokken 16:00 og frem til klokken 22:00 hver aften.

🙂

Tak skal I have, fordi I gidder at gøre så meget ud af jeres hus og jeres have hver år, så vi andre kan komme i det helt rigtigt julehumor, samt fordi I igen i år bruger den store opmærksomhed, som jeres julepyntet hjem får, til at skabe opmærksomhed til at samle penge ind til et velgørende formål, som i år er "Roskilde Runder Op".

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂