Arkiver

Nye ænder


Hverdagen, Ænder.

Jeg nåede kun at sove i lige knap og nap en times tid, så vågnede jeg, da mobiltelefonen ringede. Det var min veninde fra Store Valby, som ville høre, om jeg ville med ud og jule-shoppe sammen med hende.

🙂

Hun kom og hentede mig, og jeg fik lokket hende til at køre en omvej, så vi lige kom rundt om min veninde i Rønnebærparken, hvor jeg afleverede posen med de 26 små gaver til hende. Hun blev bare noget så glad for "blomsten", som vi gav hende for at ønske hende rigtigt god bedring. "Du er skør, Tine" sagde hun og det kan hun nu nok godt have ret i, men vi vil altså hellere glæde hende med en lille ting hver morgen i de første 24 dage af december. En lille ting, som hun kan have glæde af længe, frem for en buket blomster, som gå ud i løbet af nogle få dage.

Så kørte min veninde fra Store Valby og jeg ind til Roskildes centrum, hvor vi lige fik handlet ind i nogle få butikker. Så nu er vi begge to næsten færdige med at købe årets julegaver.

🙂

Jeg kom desværre også lige til at købe en lille håndfuld ænder på denne tur.

😉

Hos Inspiration H. P. Nielsen kom jeg til at købe denne hør and…

2007/11/29/101.jpg

… eller rettere jeg kom til at købe to, så de kan holde hinanden med selvskab. De kostede 19,95 kroner per styk.

Hos Starsø Boghandel kom jeg til at købe dette ark …

2007/11/29/102.jpg

… handmade sticks, det kostede 14,95 kroner.

Og endelig kom jeg til at købe disse to nøgleringe …

2007/11/29/103.jpg

… i Kvickly. De var sat ned fra 14,95 kroner per styk til 4,95 kroner per styk. De kommer nok til at hænge på vores juletræ i år, for jeg elsker utraditionelt julepynt og vi kan altså ikke have et juletræ uden der er nogle ænder på det.

😉

Vi nåede kun er gå rundt og handle i lige knap og nap en times tid, så var jeg igen så dårlig samt træt, at jeg kun havde lyst til at komme hjem og sove.

🙁