Arkiver

Årets 4. ups og badende trio 2


Hverdagen, Ænder.

Det er godt nok ikke meget, som jeg har fået taget mig sammen til at nå i dag, det er stort set kun blevet til at vaske og stryge en maskinfuld tøj, gået en lille to timers tur og så ellers hæklet.

🙂

Jep … jeg ved godt, at jeg har seks poser med opgaver, som jeg lige skal have klaret, før jeg møder på arbejdet på tirsdag, men i dag har jeg altså haft mest lyst til at hygge både alene samt sammen med min Skat og så er det blevet til det.

🙂

I bund og grund er det vel også vigtigere, at vi nyder hinanden imens tiden er til det, i stedet for, at vi misbruger alt vores fritid på vores job ?

🙂

I formiddags, da jeg var ude at gå, kom jeg igen til at handle ind hos Tiger.

Lige for tiden de har to forskellige sæt med badeænde og da jeg købte det ene sæt i går, var jeg jo næste også nødt til at købe det andet sæt …

2007/05/26/002.jpg

… i dag.

😉

De kostede 20,00 kroner for alle tre.

Men før jeg nåede Tiger, havde jeg lige været indenom Panduro Hobby, hvor jeg kiggede på garn. Det endte med, at jeg ikke kunne bestemme mig til, om det skulle være den eller eller den andre grønne farve, så jeg købte 10 nøgler lysegrønt "Kick" ( 50% bomuld og 50% acryl ) samt 11 nøgler mørkegrønt "Løve Bomuld 8/4" ( 100% bomuld merceriseret ) …

2007/05/26/003.jpg

… begge dele er fra HP Garn og selv om jeg havde en rabatkupon på 50,00 kroner, blev det en lidt halv dyr fornøjelse … 374,25 kroner, når rabatten var trukket fra.

Nu skal jeg så til at finde ud af, hvordan mine to nye cardiganer skal se ud og om jeg vil hækle dem begge to eller om den ene skal være hæklet og den anden strikket samt hvilken farve der skal bruges til hvilken cardigan … ideer har jeg nok af, så jeg skal bare lige være helt færdigt med den igangværende top, før jeg starter op på det næste projekt, da jeg har den regel, at jeg kun er i gang med et projekt af gangen, men så bliver jeg også mange gange meget hurtigt færdigt med det igangværende, da jeg gerne vil i gang med det næste.

🙂