Arkiver

Indpakningen forsætter


Hverdagen.

Det var min mening, at jeg ville havde været ude at gå en meget lang tur i dag, når jeg nu havde fri, men da vejet ikke er det bedste og jeg igen har taget arbejde med hjem, som jeg skal nå i løbet af weekenden og jeg helst vil havde det overskået så hurtigt som muligt, ja … så nåede jeg altså ikke ud at gå en lang tur i dag.

Jeg nøjes med en kort tur til Aldi for at handle ind, men det har I jo nok allerede læst om.

😉

Tilgengæld har jeg så nået at klare alt det abejde, som jeg tog med hjem i går, så nu skal jeg ikke tænke mere på det i løbet af denne weekend, samt at pakke denne pakkekalender …

20061124-01.JPG

… som min veninde, der er gartner skal have, fordi hun var så sød, at hun hjalp os med at ordne Farmors have, så den så noget pænere ud, da hendes hus skulle sælges.

Jeg fik også nået at pakke denne adventkalender samt en julegave …

20061124-02.JPG

… som min eks-kollega, der nu er flytte til Bornholm, skal have, fordi hun har været noget så gavmild over for mig og især nøklerne i Fakse, ved at give os så utroligt meget lækkert garn og stof i løbet af de sidste par år.

Og endelige så fik jeg også pakkene ind til denne adventskalender …

20061124-03.JPG

… som Farmor skal have.

Så nu skal jeg bare lige have afleveret pakkekelanderen til min veninde her i Roskilde og sendt adventkalenderen samt julegaven til Bornholm.

Farmor får først sine adventsgaver efterhåndens, som vi når til de enkelte søndage i advent, for eller så pakker hun dem alle sammen ud på en gang og det er ikke meningen, at hun skal have love til.