Arkiver

Ups ! Ups ! Ups !


Hverdagen.

Så kom jeg "desværre" igen til at købe lidt garn ind til lageret.

😉

Det skete i formiddags, da jeg var i Aldi for at handle diveres ting ind til vores husholdning. Så kom der ved et "uheld" også lige en pose med ti nøgler gult "Complesso" ( 80% acryl & 20% uld ) a 50 gram ( = en løbelængde på 110 meter ) med ned i indkøbskurven. Men det var altså et rigtigt godt tilbud, for jeg gav kun 49,95 kroner for hele posen med alle ti nøgler garn.

🙂

Hvor er det der bare typisk mig. Når jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke har hverken tid eller overskud til at være kreativ, så passer det altid sammen med, at jeg "falder" over enten garn og eller stof, som jeg godt lige kunne bruge til …

Nå … på et eller andet tidspunkt når jeg vel at komme lige med med opgaverne på jobbet igen eller også så finder jeg mig et nyt og knap så krævende job, så jeg igen får tid til at udfolde mig på det kreative område.

🙂

Det kan jo også være, at jeg får lidt tid til de kreative udfoldelser i løbet af vores juleferie, som for mit vedkommen løber fra og med fredag den 22. december i år til og med mandag den 1. januar 2007.

Jep … jeg glæder mig allerede til at have juleferie, men jeg gælder mig bestemt ikke til alle de bunker, som jeg kommer tilbage til på jobbet tirsdag 2. januar 2007.

🙁

Godt jeg i den første uge efter juleferien kun har tre arbejdsdage til, jeg så igen kan holde weekend.

🙂