Arkiver

Halv års fødselsdag


Hverdagen.

I dag fylder min blog / hjemmeside "Den Kreative And" et halv år, da det var den 1. spril i år, jeg skrev det allerførste indslag.

🙂

I løbet af de første seks måneders tid er det blevet til ikke mindre end 95 små og store indslag om løst og fast samt stort og småt i mit liv. Hovedvægten er nok lagt på især håndarbejde, oplevelser og ænder, men jeg har også skrevet om helt almindelig ting fra vores hverdag. Alle disse indsalg indeholder i alt 31.910 ord og de fylder totalt 172.290 bytes.

Hvor meget mon det bliver til i løbet af det mæste halve års tid ?

😉

Jeg er stadigvæk meget snottet og jeg hoster også stadigvæk meget og det er især iriterede om natten, for det forstyrer vores søvn. Jeg er efterhådens også godt øm i mellemgulvet af al det hosteri.

🙁

Lige nu har jeg allermest lyst til ikke at gå på arbejdet i morgen, da jeg absolut ikke føler mig på toppen, men jeg er nødt til det, da vi har meget travlt og jeg er alene om at løse opgaverne i den uge, som vi går ind i, da min nuværende kollega havde sidste arbejdsdag i fredags og min nye kollega først starter op om en uge.

Jeg håber, at jeg har det bedre i morgen, men hvis jeg ikke føler mig noget mere på toppen på tirsdag, så bliver jeg hjemme, da jeg sætter mit helbred meget højre end mit arbejde.

Jeg kan altid få et nyt arbejde, men jeg kan ikke få et nyt helbrd, hvis jeg få det ødelagt.

På håndarbejdsfronten har jeg nået at hækle to grydelap-forstykker med motiv ( en lille sød svømmende ælling ), så nu mangle jeg bare at hækle kanten rundt om grydelapper, så har jeg et par mere færdige.