Arkiver

Gogol Bordello


Oplevelser.

Vi er lige hjemme for at vende, så vi kan få noget seriøst mad at spise, lidt at drikke samt finde lidt varmere tøj frem til i aften, hvor vi skal se Bob Dylan på Orange Scene. Han går på scene klokken 21:30, hvis programmet holder.

😉

Vi har været over på Festivalpladsen sammen med en af vores venner det meste af eftermiddagen og vi statede med at se en gruppe, som hedder Gogol Bordello, på Arena Scenen og det var noget af en positiv oplevelse.

🙂

De leveret en god bladning af traditionelt russisk folkemusik med helt traditionelle musik instrumenter ( så som harmonika, violin og to vaskebrætter ) blandet med punk samt rock og læg så dertil et forrygende sceneshow. Det var en oplevelse. De kalder selv deres musik for sigøjner-punk og det er faktisk en meget god beskrivelse.

Gogol Bodello er nok ikke et navn, som jeg vil købe på CD, med mindre at jeg lige "falder" over et af deres album i en tilbudskasse til en rimmelig pris, men som live oplevelse var de gode og jeg tror ikke, at der var en eneste af de tilstædeværende, som ikke hoppede med i takt.

De skal opleves live …

060630-01.JPG

… et billed er ikke nok.

🙂