Arkiver

Ny taske


Håndarbejde.

Så er nedtællingen for alvor kommet godt i gang.

Nu er der kun tre arbejsdage tilbage, før Peter og jeg har sommerferie.

🙂 🙂 🙂

Ja, jeg har faktisk kun to arbejdsdage tilbage, hvis det er helt rigtigt, da jeg har fast fri hver fredag ( jeg arbejder kun 30 timer om ugen sådan cirka plus det løse ), men jeg bliver nok nød til at gå på arbejdet på fredag, da der ellers kommer til at ligge alt for meget tilbage til min kollega og hun skal holde skandsen alene i de næste to uger. Så kommer der en uge, hvor vi begge to har ferie og så har jeg tjansen alene i to uger, imens hun holder ferie. Så der går altså hele fem uger, før vi er fuldtallige igen og der kommer nok til at gå yderligere mindst to uger, før vi er lige med med løsningen af alle opgaverne igen og så går jeg på ferie, så …

Og ja, vi glæder os meget til, at vi har sommerferie.

🙂

Alene det, at vi de næste tre uger ikke skal jage ud af hoveddøren klokken 05:45 for at køre på arbejdet, bliver dejligt.

🙂

Dermed har jeg ikke skrevet, at vi – nok mest jeg – ikke vil være oppe til normal tid hver morgen, for det kan meget vel godt tænkes, at jeg / vi er det.

På det kreative område er jeg blevet færdig med at hækle denne sorte taske.

060620-01.jpg

Da jeg allerede har brugt den hvide hæklet taske en hel del og den mørkeblå lidt mindre, var jeg simpelhen bare nød til også at have en i sort.

😉

Jeg har hæklet den lidt bredere og knab så høj som den hvide, men helt magen til den blå.

Garnet er stadigvæk "Bomulds garn – 100% bomuld Nr. 8/4" fra Coop Danmark og købt i den lokale Kvickly.